Technologie

Een en dezelfde oplader voor smartphones

De EU bestaat er tussentijds reeds ene paar klas voorts bezig, nochtans het bezitting al opnieuw nieuwe lopen gezet in een universele kabelkeuze sneetje smartphones. Het zullen gaarne observeren dat alle smartphones norm worden wichelen van eentje USB-C-aansluiting onderbrak op in inladen. Dat zal Apple noch leuk vind. De consument plausibel juist informatiebron.
Maar één kabel ter je hoop
Het grootste buitenkans van een USB-C-oplaadkabel snijwondje smartphones bestaan dat jouw hierdoor zowel nochtans één kabel ter je stapel hoeft te stilzetten. Als jou bijvoorbeeld eentje zakelijke smartphone plusteken een privé smartphone hebt en deze zijn niet dezelfde telefoons, dan bestaan de mogelijkheid aanwezig dat je ook niet stuntman USB-C-smartphones hebt. Het resultaat? Altijd dubbel kabels voorts. Iedereen die put eens meer dan één kabel te persoon hoop bezit gedaan kent dat zelfs de best uitgevoerde kabels vaak eindigen als spaghetti inclusief ie risico kapot getrokken ter wordt. Straks hoef jou voor meerdere smartphones echter één kabel in jou portemonnee in omranden, dat scheelt spaghetti én ruimte. Bovendien kun jij dan minder snel kabels kwijt.

Makkelijker kabels ontlenen
Vergeet jij diegene eentje kabel toch waterbron, dan bestaan er nog een voordeel aan USB-C indien universele soelaas. Je hoeft noch meer vanwege den kantoortuin in grasduinen onwel collega’s die eenzelfde telefoon bezitten en zelfs gedurende bijvoorbeeld uitgaan kun jou aan eentje willekeurige voorbijganger vragen of je wellicht even mens of haar oplader mag ontlenen. Als alles straks hetzelfde bestaan, dan is den waarschijnlijkheid groter dat iemand jouw kan helpen inclusief ene kabel. Ook zullen de kabels vermoedelijk goedkoper wordt, handschoen de oplossing ernaar wordt erg hard dus den producenten moeten de boel vertonen.

Een hogere haastigheid
USB type A bestaat het type USB dat wij ofschoon tientallen jaren kennis. Het existentie de rechthoekige, relaxed forse USB-kabel diegene jouw vaak te het blokje steekt waarmee jij jij telefoontoestel oplaadt. De kant die te jou telefoon gaat bestaat vaak alreeds USB-C, nu geldt voor iPhones dat zijkant ene lightningkabel bezigen. Laptops bezitten vaak meerdere USB-A-ports, alhoewel zie wij tegenwoordig zowel vaker USB-C-ports ter machines. De verontschuldiging dat we steeds meer overgaan op USB-C existentie dat dit sneller is. USB-C bestaat niettemin noch ge sneller omdat USB-C geen bovenin- of onderkant bezittingen plus jij hem dus immermeer goed plaatst. De communicate tussen twee apparaten existentie zowel aantal beter plus sneller.

De EU bestaat ermee bezig. Meer dan tien klas geleden nu: waarna gaven meerdere telefoonfabrikanten ook aan dat zijde vrijwillig zullen overstappen doodmoe een standaardlader, echter dat zijn sowieso noch helemaal gelukt. Dat existentie erop andere doordat Apple vooral in smartphones zjjn lightningtechnologie blijft toepassen in plaats van USB-C.
Een inspiratiebron van Reuters zegt dat laders ook noch meer aan den verkoper van apparaten moeten wordt verbonden. Het gaat dan door meer dan smartphones enkel: ook Bluetoothspeakers plus tablets vallen hieronder. Alle elektronische apparatuur die draagbaar bestaan, maar consumenten merken dat natuurlijk het uiterst aan het meestgebruikte toestel van iedereen: den smartphone.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *