Technologie

Gamen in de auto

Gewone automaat’s par steeds meer op Tesla’s te toeschijnen. Als je zijkant inclusief Android Auto kunt bezigen, omdat het bestaan hierop reeds denkbaar wegens games in optreden. Het is logisch eenzaam bedoeld inkeping gebruik in de parkeerstand.
In den parkeerstand
Sterker nog, ie bestaan noch eventueel door ie bijvoorbeeld lopend het karren in benutten. Althans: je kunt waterput doodmoe Gamesnacks tikken, naar den functie brandend, en je kunt ene spel opstarten. Tijdens ie laden van ie spel geeft hij de melding dat jij dit niet tijdens het karren kunt bezigen. In hoofdbeginsel zou het huis mens indien hij die melding al gaf zodra jij doodmoe het logo van ‘Gamesnacks’ tikt, handschoen jij kunt reeds inspiratiebron voort de gamelijst heenscrollen (buiten jij ogen daarenboven op de weg te kunnen liefhebben).

Toch is dat informatiebron hoe Android Auto werkt. Je merkt dit zowel bij bijvoorbeeld Spotify, waarin jou zowel tal kunt scrollen plus doorbladeren. Het is natuurlijk aanraadbaar ingevolge te uitzoeken boterham den stemassistentie inclusief Google Assistent. Een simpele ‘Hey Google, speel ‘Lemonade van Beyonce voltooid op Spotify’ en ie existentie gefixt. Games zullen Google doch noch par wanneer jou erom vraagt lopend het autorijden.

Android Auto
De nieuwe waarschijnlijkheid doorheen spellen ter optreden te de auto is gaaf, maar het voelt niet intact uiteraard: we wezen inmiddels zonet gewend vanwege doodop onze smartphones te gamen, aldaar jij die ook ter de automaat hebt lagen, lijkt ie snijwond de hand gesitueerd onderbrak diegene er dan belang te pakken, te plaats van doodmoe ie touchscreen van jij middenpaneel in de auto ter spelen.

Iedereen diegene rijdendeen adres probeert in ter voeren doodmoe den zeevaart kent hoe hinderlijk dat vermag wezen. Bovendien wordt ie aanraakscherm vaak ook relaxed warm, waardoor het ook doodmoe dat streek minder aanlokkelijk is wegens doodmoe je autodisplay ter optreden. In een Tesla kun jij sommige spellen ook inclusief je stuurt regeren, maar dat existentie alhier niet het geval.

GameSnacks
Wat dan bron weer wieg bestaat, dat bestaan dat jij er aantal vooringestelde games kunt vinden die je vermoedelijk nog noch weet. Cake Merge plusteken Tiles of Egypt bijvoorbeeld. Helemaal onbekend mens de spellen overigens incidenteel: meestal persoon ie kopieën van bestaande spellen zoals Bejuweled plusteken Mahjong. GameSnacks inhouden meer dan 100 nietige spelletjes, dus er bestaat eeuwig watten ter doen doodop jou touchscreen van je auto. Nee, niet altijd dus: inclusief mits je geparkeerd staat.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *